#likeforfun

img01

Kebaikan yang kita lakukan untuk orang lain, akan menjadi kenangan terbaik yang akan selalu dia kenang💞 . . #likeforlike #likeforfollow #likeforalways #like4like #like4follow #likeforfun

16 0
img01

#CustomerFeedbackDYXY • Girls, sis nak khabor yang produk DYXY ni memang trusted gila ah. Siapa yang dah cuba mesti jatuh cinta. Mesti suka and mesti nak repeat order lagi. Yang bestnya, bila you all tepek je bc cream dkt muka tu ha confirm esoknya nanti akan ada orang yang tegur. Mana taknya, muka flawless glowing meletops mestilah orang tegur kan! . combo mana you all suka? Limited lady? Just pick and whatsapp sis okay? Nak COD pun boleh but area Port Dickson and Seremban je :/ . Yang lain boleh postage. Dont worry service tiptop punya ❤ 017 682 7871 #sayajualdyxycosmetics #sayajualdyxyoriginal #sayajualdyxy #sayajualdyxybccream #sayajualdyxygreenteafacemist #sayajualdyxylipstick #sayajualdyxybrush #sayajualdyxymurah #sayajualdyxymascara #teamsyamimi #titiancinta #msumalaysia #likesforlikes #likeforfun #likesforspam #likeforfollow #beautyproducts

1 0
img01

#lakesirens party 🎉 @55milano @enricoricciardiph @luismaruriwedemeyer @bollicinevip

39 4
View More