#flawless

img01

Feedback customer.😘😘😘😘. . . NUTELLA & LOLIPOP (SOLD OUT) DD Cushion 👉 RM 79 Lipmatte lipstick👉 RM 40 Postage 👉 RM 8 WM / RM 12 SS Whatsapp Fieda (link on profile bio) 019-3168479 *sape nak free gift cpt2 order sementara stok masih ada😍. . #obsesscosmetics  #lipstick #lipmatte #squadsyiera #obsesscosmeticsmalaysia #obsessddcushionfoundation  #sayajual #kualalumpur #makeup #flawless #sayajualmakeupmalaysia  #kecantikan #makeupmalaysia #treatmentddcushion # feedbackcustomersobsesscosmetics

0 1
img01

Post wedding @noveeandree dan @sebutsaja_ipunk Makeup @pop.mua by @nurlita_d Hijab @pop.mua by @nurlita_d Suport by @warnaindonesia Location @bestcamjogja #makeup #makeupjogja #makeupyogyakarta #makeupwisuda #makeupprewedding #makeupwedding #makeuptutorial #wisuda #wedding #prewedding #flawlessmakeup #flawless

0 0
img01

. HIDE ME PLEASE Premium foundation Warna : Yellow, Natural & Dark Jenis : Liquid Foundation Kuantiti : 10 ml Spf : Spf35 . ✔Anti rekahan ✔Tahan lama ( 8 jam ) ✔Flawless ✔Full coverage ✔Serap minyak ✔Boleh dipakai bersama bedak atau tanpa bedak ✔Berbau wangi ✔Sesuai utk jenis kulit berminyak & kering . Cara penggunaan :- ✔ Goncangkan sebelum guna ✔ Titikkan pada wajah (pipi,dagu,dahi) ✔ Ratakan dengan menggunakan berus / sponge lembab ✔ Boleh apply bersama bedak compact / loose powder ✔ Boleh pakai ia sahaja . Agen D'sara Damai AIN ABDULLAH http://www.wasap.my/60173382048 . #hmpfoundation #hidemeplease #hmpcosmetics #minihmpfoundation #BidadariesAfrah #foundationviral #ainhmpcosmetics #ain0173382048 #coddamansaradamai #codsungaibuloh #codkotadamansara #gojesmojes #cantikselalu #flawless #foundation #jomchantek #jomcantik #naturallook #nakcantik #gojesmojes #flawless #glowing #minihmpfoundation #hmpneroliner #hmpeyebrowgel #hmpconcealer #dropshipwanted

0 0
img01

CANTIK MENAWAN! . . Majoriti wanita ingin tampil cantil sempurna di depan semua mate yang memandang. Ye idok?? Tau da... Tau da... . . Disebabkan tu, ramai yang cenderung mencuba pelbagai skincare dan serum kecantikan untuk dapatkan kulit wajah sempurna. Tak kureng juge ramai yang kecewa bile result tak seperti yang diharapkan. Lagi pulak, takot yang ade bahan kimia... Oh tidak!! Haaa... Setuju?? Dah... Lap airmate tu. Jangan risauuuuu.... . . Sekarang ni ade #oribelleserum yang dirumus khas dari bahan organik tau... Menggunakan ekstrak premium 7 bunga untuk dapatkan kesan berganda! . . "premium?? Ape tu??" . . Ekstrak premium ni adalah ekstrak perahan pertama dan dipilih hanya dari kualiti yang terbaik. Dengan adanya Oribelle Serum ni, dah boleh kirim salam dah pada #jerawat dan #jeragat diknon tu.... Comfirm lenyap dari peta muka! Disamping tu juge, #flawless jangan cakap lah.. Takot neelopa xdapat cari makan nanti.. Ahaks!! Meh pakai cuba... Segera! Ade promosi menggila skrng tau! Promosi hingga RM150 gituuuuu... Jom jom jom . . #Oribellebeauty #OribelleSweetheart #oribellelovers #JomMenawan #jomcantikmenawan #antijerawat #antijeragat #antipenuaan #bebasjerawat #bebasjeragat #serum #serumbest #serumberkesan #serumwajah #hanyayangterbaik #kulit #kulitputih #kulitkusam #cantik

0 0
img01

@iddaadha_rumahbunda ・・・ Mungkin masih banyak yg menganggap alat ini gak penting.. oh no Anda salah besar yaa.. Bukan karena saya ada di bisnis ini tapi sebelum saya serius dibisnis ini pun udh mengakui kalo Galvanic Spa bener2 gadget dambaan para wanita bahkan pria zaman now.... SAYA PUN TERBEBAS DARI PRODUK KIMIA DAN KETERGANTUNGAN PERAWATAN DOKTER krn alat ini. Nah sering2 skrg mulai pakai galvanic spa nuskin ya karena simple dan hasilnya sama dgn Alat sejenis yg tarifnya puluhan juta disalon Soo.. masih mikir..?? Utk info lbh lanjut #chatme Wa 0812 8672 8338 #galvanicspa #setrikawajahnuskin #nuskinbekasi #penirusmuka #alatkecantikan #supliersalon #jualalatmakeup #jualalatsetrikawajah #distributornuskinresmi #tegreen #bandarlampungolshop #lampunggeh #salonmuslimah #mualampungselatan #nuskinjakarta #tasikmalaya #salonmetro #nuskintoothpaste #pencerahkulittubuh #flawless #potd #like4like #likeforfollow #instagood #bisnismahasiswa #ibuibuarisan #distributorresmigarut

0 0
img01

Post wedding @noveeandree dan @sebutsaja_ipunk Makeup @pop.mua by @nurlita_d Hijab @pop.mua by @nurlita_d Suport by @warnaindonesia Location @bestcamjogja #makeup #makeupjogja #makeupyogyakarta #makeupwisuda #makeupprewedding #makeupwedding #makeuptutorial #wisuda #wedding #prewedding #flawlessmakeup #flawless

5 0
img01

-The Birth of the Venus- First maternity photo of @nsyakieb85 Photo by @riomotret @riomotretofficial Make up @rama_jee Styled @arkhoy #RamaJee2017 #maternity #Beauty #Flawless #MakeUp #NabilaSyakieb #RamaJeeCelebrityMakeUpArtist #riomotret #white #artist #PhotoShoot #PhotoShoot #riomotretmaternity #riocelebritybeautyportrait #indonesiancelebritybyriomotret

38 1
img01

LELAKI PUN BOLEH GUNA DYXY TAU😎😎😎😎 . . HIGHLY RECOMMEND BY USING DYXY GREENTEA MINERAL FACE MIST💞💞💞 . Pada siapa yang ada masalah ✔️parut jerawat ✔️jeragat ✔️liang pori besar ✔️tona kulit tak sekata ✔️kulit berminyak ✔️sunburn . Anda kena try face mist ni sebab ia sangat2 best👍🏻👍🏻👍🏻 Dahla tak melekit, bau pun harum semerbak😍😍 . Boleh spray bila2 masa je.. Sesuai untuk wanita juga lelaki di luar sana tu😉 . Untuk sesiapa yang nak rawat skin tu boleh la try GREENTEA MINERAL FACEMIST ni🍃🍃🍃🍃 Memang TERBAIKKK!!👍🏻👍🏻👍🏻 . Rugi tak cuba tau.. Meh Wasap Cik Su sekarang..🤗 📲013-9326963 📲013-9326963 #dyxypromosinovember #dyxyfacemist #dyxybrush #dyxybccream #dyxyfabulousteam #dyxyhotsale #dyxyhotcrazyfamous #dyxyhotcrazywanted #glowingskin #flawless #sale #paidreviewmurah #bazarpaknil #hot #teamfl

0 0
img01

Testimoni pengguna PERLASHINE 😍

2 1
img01

[LN PAID PROMOTE] MAKEUPARTIST & EYELASH EXTENSION •wedding• prewedding • party • graduation • sweet17 • makeup class • and any special occasion ❤️💄 • • • For more information : Line@ : ekq3248i Whatsapp : 085772006092 Click link below for booking and pricelist : http://hellobeauty.id/profile/?id=liviaasusanto #makeupartist #mua #muajakarta #makeupartistjakarta #MUAJKT #flawless #makeupgraduation #makeupwisuda #makeuppesta #makeupparty #makeupprewedding #prewedding #beauty #makeupclass #beautyclass #muabogor #makeupclass #makeupartistbogor #muatangerang #makeuptangerang #kelasmakeup #flawless #eyelashextensionjkt #eyelashextensionjakarta #eyelashextensionmurah #eyelashextensionjakartabarat #eyelashextensionkorea

6 1
img01

Instagram another flawless pic #flawless #beauty #chilling #panama #pty

3 1
img01

S/o to this beauty for coming in today to get this soft beat. I hope everyone is having a great thanksgiving. ❤️ #beforeandafter #softbeat #truebeauty #contour #boldlashes #browssnatched #browgamestrong #beautiful #anastasiabeverlyhills #highlight #flawless #undiscovered_muas #mua #melaninmakeupdaily #cameroonmakeupworld

4 0
View More